AV & Bowling event

5 juni 2023

Het seizoen 2022-2023 werd op 3 juni afgesloten in Bowling Anglo te Holsbeek.

Eerst was er de algmene vergadering gedaan waar volgende punten besproken werden…

1. De ontvangst afgelopen seizoen van een nieuwe sponser: Elithosan, het bedrijf van speler Dirk Mergan, die tevens instond voor de nieuwe truitjes.

2.Het overzicht van de ploegen: de A-ploeg wist zich sterk te houden en eindigde derde, de B-ploeg heeft het behoud verzekerd desondanks de vele tegenslagen, de C-ploeg had een kalm jaar… en de D-ploeg, desondanks dat ze zo vaak met NG’s speelde wist zich ook te behouden in 4de.

3. TTC Smash Overijse neemt dit jaar ook afscheid van bepaalde spelers die de afgelopen jaren toch mee de kernen van de ploegen bevolkten: Peter Gulyas (C2) vertrekt naar Eveil, Stijn Kumps stopt in VTTL, Guy Delahaye, Johan Catrysse & Stéphane Evrard stoppen ook. Tenslotte besliste C-speler Joost Peeters om wat meer tijd voor zijn familie vrij te maken, hij blijft lid, maar zal niet meer wekelijks kunnen spelen.

4. De club mocht afgelopen seizoen ook 2 officials verwelkomen: Rembrandt Fluyt & Kris Heyvaert werden provinciaal scheidsrechter

6. De winnaars van de tornooien werden in de bloemetjes gezet: Eddy en Paul D. voor het dubbeltornooi, Theo voor het clubkampioenschap, Hein als beste NG en Simon voor het jeugdkampioenschap.

7. Voor volgend seizoen schakelt de club een tandje hoger: er komt een reclamecampagne met affiches en flyers om meer leden te werven.

8. Paul Vandenschrik werd in de bloemetjes gezet. De afgelopen jaren was hij constant in de weer voor de club en bijna elke maandag, vrijdag én zaterdag paraat voor de lokalen te openen, desondanks pandemieën en zijn eigen gezondheidsproblemen. Nogmaals Paul, een dikke merci hiervoor.

 

Aan alle leden, en zeker onze competitiespelers: dank jullie voor jullie inzet het afgelopen seizoen.

 

 

De club wenst hierbij toch nog nogmaals Peter Gulyas, Stijn Kumps, Guy Delahaye, Johan Catrysse en Stéphane Evrard te bedanken voor hun inzet voor de club en wenst ze het beste toe naar de toekomst toe.

 

Hierna werden daarna de benen onder tafel geschoven voor ofwel een lekkere spaghetti, ofwel een steengril.

Na het lekkere eten, kwam dan de activiteit: de bowling….

De foto’s hiervan kunnen HIER gevonden worden

 

We gaan nu een maandje met verlof, en staan op maandag 3 juli om 20u weer klaar om jullie opnieuw te mogen ontvangen in onze lokalen.

Het bestuur

https://www.smashoverijse.be/wp-content/uploads/2023/03/Picture2.png

All contents © copyright TTC Smash Overijse. All rights reserved.